Rekrytointi

Tervetuloa tiimiin

Tiimimme koostuu koulutetuista, laillistetuista hierojista ja fysioterapeuteista joilla on tuore ja reipas ote. Olemme innokkaita, asiamme osaavia ja valmiina auttamaan juuri Sinua. Saat yksilöllistä palvelua nopeasti, varmasti ja luotettavasti.

Määrittelemme yhdessä tekemäsi työmäärän muutamasta tunnista normaaliin työpäivään päivittäin. Ammatinharjoittaminen meillä vaatii vankan osaamisen omalla erikoisalueellasi, toiminimen sekä palvelualttiutta ja työintoa. Muut asiat hoituvat meidän puolestamme. Mikäli kiinnostuit, niin täytä alla oleva rekrytointilomake, ja otamme sinuun yhteyttä.

Valmis asiakaskunta
Joustava työmahdollisuus
Nykyaikaiset toimitilat
Kilpailukykyinen sopimus
Hyvä sijainti
Ajanvarausjärjestelmä ja puhelinvaihde
Keskitetty markkinointi
Voit keskittyä rauhassa asiakkaisiisi

Meillä voit työskennellä monissa työtehtävissä

Rekrytoimme jatkuvasti uusia ammattilaisia tiimiimme. Olitpa jo kokemuksesi hankkinut pitkänlinjan ammattilainen tai vasta koulusta valmistunut, niin tutustu rekrytointisivuumme ja ota yhteyttä.

Fysioterapeutti

Tarjoamme sinulle laajan asiakaskunnan, jotta pääset kehittämään fysioterapiapalveluitasi hieronnan tuella.

Hieroja

Järjestämme sinulle asiakkaat, toimitilat, työvälineet ja tarvikkeet, työvaatteet sekä markkinoimme keskitetysti palveluitasi ja huolehdimme ajanvarauksistasi. Meillä voit keskittyä vain oman ammattisi harjoittamiseen asiakkaasi parhaalla mahdollisella tavalla huomioiden, avaimet käteen periaatteella.

Hae Ykköstiimiin

Täytä alla oleva työhakemus, olemme sinuun pian yhteydessä!