Palvelut

Tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluita terveytesi tueksi

Hyvinvointialan ammattilaiset ovat terveytesi tukena. Palvelutarjontamme koostuu hierontapalveluista, fysioterapiapalveluista sekä valmennus- ja ohjauspalveluista.

Kun varaat aikasi hierontaan, se voi käsittää eri hierontamenetelmiä esimerkiksi klassista hierontaa, urheiluhierontaa tai hemmotteluhierontaa. Sinä päätät sen itse.

Hierontapalvelut

Hieronnalla parannamme aineenvaihduntaa kudoksissa sekä venytämme ja rentoutamme lihaksia. Hieronnalla on vaikutusta myös nestekiertoon ja se vaikuttaa positiivisesti palautumiseen, kivunlievitykseen, rentoutumiseen sekä unenlaatuun. Hieronnasta on apua, oli vaivasi työperäinen, liikunnan aiheuttama, jonkun operaation tai tapaturman jälkitila tai jos haluat vaan yksinkertaisesti varata itsellesi hetken rentoutumiseen. Hieronta myös ennaltaehkäisee hyvin erilaisia vaivoja ja soveltuu kaikille. Asiakkaan tarpeet otetaan aina yksilöllisesti huomioon.

Klassinen hieronta ja hemmotteluhieronta soveltuvat kaikille. Näiden lisäksi olemme erikoistuneet urheiluhierontaan, josta on hyötyä erityisesti urheilijoille tai aktiivisesti liikkuville ihmisille. Urheiluhieronnassa käytämme klassisen hieronnan perusotteiden lisäksi passiivisia venytystekniikoita ja hierontaa, joka sovelletaan aina urheilijan tarpeiden, lajin ja kilpailukauden mukaan sopivaksi. Jokaisella hoitokerralla tutkimme asiakkaan yksilöllisesti ja ohjeistamme tarvittaessa omatoimisiin harjoitteisiin

Fysioterapiapalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme fysioterapiapalveluita lääkärin lähetteellä tai ilman. Lähtökohtana on aina liikkumisen ja toimintakyvyn arviointi, jonka perusteella tehdään hoitosuunnitelma tehtäviä hoitoja varten. Fysioterapiassa käytetään henkilökohtaista ohjausta, manuaalista terapiaa ja kuntosaliharjoittelua.

Valmennus- ja ohjauspalvelut

Tarjoamme monipuolisia liikunnan valmennus- ja ohjauspalveluita mm. hiihtokouluja, juoksukouluja, voimavalmennuksia sekä painonhallinnan ohjaamista.

Hyvinvointialan ammattilaiset ovat terveytesi tukena

Ykköstiimimme koostuu eri ikäisistä, mies- ja naispuolisista ammattitaitoisista hierojista, fysioterapeuteista ja valmentajista, joiden erikoistumisalat takaavat sinulle laajan valikoiman erilaisia palveluita mieltymyksiesi mukaan.

Tiimissämme on myös

Purentalihashierojia

Osaamista raskausajan hierontaan

Urheiluhieronnan ammattilaisia

Tiimissämme on tilaa myös uusille ammattilaisille, tutustu rekrytointisivuumme.

Olemme erikoistuneet

Hieronta

85%

Fysioterapia

10%

Valmennus- ja ohjauspalvelut

5%

Hygienia ja puhtaus

Kun tulet Hierontaykkösille, uskoudut käsiimme.
Se on merkki luottamuksesta meitä kohtaan.
Teemme parhaamme, että hoitosi on turvallista.
Emme voi riittävästi korostaa sitä, kuinka tärkeä olet meille
uskollisena asiakkaanamme.
Me Hierontaykkösillä olemme tehneet kaikkemme varmistaaksemme sinulle
palvelumme turvallisen jatkuvuuden.
Olemme erittäin kiitollisia luottamuksestasi.
Asioidessasi meillä voit olla varma, että tärkein asia meillä on
aina pysynyt samana; sinun ja muiden asiakkaiden,
ykköstiimiläistemme ja meitä ympäröivän yhteisön hyvinvointi
ja turvallisuus. 
Kiitos vielä kerran, että luotat meihin ja valitset
Hierontaykköset. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi
hoitolaamme.